čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Mladou dívku obtěžoval starší muž. Zastal se jí mladík, který obtěžovatele opakovaně odtahoval pryč a přidal pár ran pěstí

Procházející osmnáctiletou dívku obtěžoval devětatřicetiletý muž v sobotu před jedenáctou hodinou večer. K incidentu došlo v ulici Pod Lipami v Hranicích.

Ženy se zastal dvaadvacetiletý muž, který obtěžovatele slovně vyzval, aby svého jednání zanechal. Muž si však nedal říct, a tak ho zastánce odtlačil k zaparkovaným autům. Starší muž se však vrátil hned zpět, obtěžování zopakoval, a tak byl z místa znovu odtlačen. Mladík mu navíc přidal tři údery pěstí do obličeje. Když se muž na místo vrátil už potřetí, byl opět odtlačen. Mladý muž mu uštědřil dalších šest úderů. 

Obtěžovatel utrpěl zranění a vyhledal lékařské ošetření. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu výtržnictví a z přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Za ty podezřelému mladíkovi v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, napadení, obtěžování, Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.