středa 24. dubna 2024 Jiří

Žena se topila v Bečvě, na břeh ji vytáhli rychle reagující policisté

V řece Bečvě v Hranicích na Přerovsku se v pondělí topila šedesátiletá žena. Neštěstí se událo v blízkosti jednoho z tamních mostů. Život jí zachránil policista se strážníkem, kteří přijeli na místo.

Okamžitě se vrhli do vody a tonoucí vytáhli na břeh. Ženu se poté snažili oživit, v kritickém stavu skončila v nemocnici. Okolnosti případu vyšetřuje policie, řekla dnes ČTK policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Tonoucí ženy si všimli svědci, kteří zavolali na policejní tísňovou linku. "Během pěti minut byli na místě policisté z lipenského obvodního oddělení a strážníci městské policie. Jeden z policistů a strážník městské policie bez zaváhání skočili do řeky a plavali pro tonoucí ženu, kterou společnými silami vytáhli z vody," uvedla policejní mluvčí.

Ženu poté oba policisté oživovali do doby příjezdu zdravotní záchranné služby. Lékařům se poté podařilo její základní životní funkce obnovit, v kritickém stavu byla poté převezena do hranické nemocnice. Proč žena spadla do vody, policie vyšetřuje, doplnila mluvčí.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.