pátek 29. března 2024 Taťána

Bezdomovci bylo líto přivázaného psa, tak si ho odvedl. Strážníkům pak vysvětloval, že ho nechtěl sníst

Velkou starost o uvázaného psa u jednoho z přerovských supermarketů projevila jak prodavačka, tak později i bezdomovec, který si psa rovnou raději odvedl.

Prodavačka jednoho z obchodů projevila starost o uvázaného psa před nákupním centrem v Přerově. Zavolala proto strážníky, kteří však ženě na místě vysvětlili, že pes pravděpodobně čeká na svého majitele, který je na nákupech. Žena po několika minutách volala se spokojeností v hlase, že majitel si již Border Kolii odvedl.

Po další čtvrthodině však volala skutečná majitelka psa, že jí někdo před nákupním centrem psa ukradl. „Strážníci od svědků zjistili, že si psa odvedl bezdomovec a získali jeho popis. Po několika minutách ho hlídka nalezla, jak se psem na vodítku směřuje ke svému letnímu sídlu na okraji města. Uvedl, že mu psa bylo líto a chtěl ho předat do útulku nebo najít majitele a rozhodně ho nechtěl zkonzumovat. Strážníci mu důvěřivou kolii odebrali a předali ji šťastné majitelce," řekl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.