sobota 20. dubna 2024 Marcela

Opilci v Přerově – jeden se svlékal už v přízemí domu, druhý si ustlal na trávě mezi sekačkami

Přerovští strážníci mají v těchto letních dnech opravdu o zábavu postaráno – často řeší periperie s bezdomovci a opilci jak v centru,tak na periferiích města.

Tak například – v jednom případě se jednalo o muže, který se v domnění, že už je ve svém obýváku, začal svlékat už v přízemí bytového domu. Strážníci tak sledovali tři patra poházené svršky muže, kterého poté našli spícího a nahého přede dveřmi bytu.

Další opilec si ustlal na trávníku, který byl zrovna v péči městských technických služeb. Nezvbudili ho ani sekačky, které jezdily všude kolem a na domluvy pracovníků nereagoval, proto musel být z trávy vyveden strážníky, načež pokračoval ve spánku na nedaleké laviččce.

„Mezi netypické případy by se mohla zařadit žádost opilého bezdomovce, jehož kumpán pozval do vybydleného bytu dvě členky společenství. Když dámy naplnily účel návštěvy a dále již jen odčerpávaly ze skromných zásob krabicového vína, staly se nežádoucími. Strážníci povedeným džentlmenům vysvětlili situaci a dál případ neřešili. Jak se ukázalo, nikdo z tlupy se nepoučil a druhý den se situace opakovala. Ani tentokrát se strážníci do záležitosti nezapojili a po důrazném rozhovoru se žádost již neopakovala," popsal situaci s nadsázkou zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.