středa 24. dubna 2024 Jiří

Zloděj ukradl na vlakovém nástupišti nic netušící ženě kabelku. Zachytila ho však kamera

Na začátku srpna ukořistil neznámý muž na přerovském vlakovém nástupišti nic netušící ženě z lavičky kabelku. Jeho počínání však zachytila kamera. Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při identifikaci muže.

V kabelce, o kterou dvaačtyřicetiletá žena přišla, se nacházela peněženka s 1 100 korunami, osobními doklady, platební kartou a mobilním telefonem. Ženě tak vznikla škoda 1 650 korun.

„Na zajištěném kamerovém záznamu je zachycený pachatel, který se dopustil odcizení výše uvedené kabelky. Obracíme se na vás s žádostí o zveřejnění fotografií, případně kamerového záznamu, kde je pachatel zachycen, jak bere kabelku z lavičky. Pak se dostává již mimo snímaný prostor kamery. Veřejnost prosíme o informace a poznatky, které by vedly ke ztotožnění muže a tím by výrazně pomohla k objasnění případu," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Pokud by někdo poznal muže na fotografii nebo kamerovém záznamu, ať informace a poznatky sdělí na telefonním čísle 974 778 651. Je také možné dostavit se osobně na Obvodním oddělení Přerov 1, využít bezplatnou linku 158 nebo sdělit bližší informace na email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.