středa 24. dubna 2024 Jiří

FOTO: Řidič narazil do předjíždějícího auta. To pak z místa nehody ujelo

V neděli 20. října před sedmou hodinou večerní došlo u Olomouce k dopravní nehodě. Řidič jednoho z vozů po krátké konverzaci s druhým řidičem z místa nehody ujel. Policisté žádají řidiče a případné svědky události, aby se jim přihlásili z důvodu objasnění celého incidentu.

Včera ve tři čtvrtě na sedm večer jel řidič Škody Octavie na 267. kilometru dálnice D35 v pravém jízdním pruhu směrem od Ostravy na Brno a u Olomouce, těsně před odbočovacím pruhem na dálnici D46, jej z levé strany předjel řidič černého Volkswagenu Passat Combi. Ten po předjetí náhle odbočil do pravého jízdního pruhu před octavii, aby se zařadil do kolony jedoucích aut. Při vjíždění do kolony začal řidič passatu prudce brzdit, na což řidič octavie zareagoval také brzděním, ale nehodě už zabránit nedokázal.

Po střetu obě vozidla zastavila v odbočovacím pruhu a mezi oběma řidiči proběhla krátká konverzace, při níž řidič Passatu odjel, aniž by nehodu s druhým řidičem vyřešil.   

„V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na řidiče Volkswagen Passat, aby se policistům přihlásil. Zároveň žádáme případné svědky, kteří viděli dopravní nehodu a mohou přispět k objasnění celé události, aby se přihlásili na linku 158. Případně osobně, telefonicky nebo e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec na telefonním čísle 974 762 751 nebo e-mailem: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Autoři | Foto PČR

Štítky Olomoucko, policie, nehoda, pátrání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.