pátek 29. března 2024 Taťána

V Přerově se uskutečnila policejní akce na ochranu před návykovými látkami a hazardem. Policisté zkontrolovali devětatřicet objektů

Začátek listopadu se v Přerově nesl v duchu celorepublikové akce "Hazard, Alkohol a Děti" na dodržování zákona o návykových látkách a hazardních hrách. Do akce se zapojili policisté, státní správa, samospráva i hasiči. Celkem zkontrolovali devětatřicet objektů.

Mezi 5. a 8. listopadem proběhla proběhla na teritoriu územního odboru Přerov celorepubliková akce „Hazard, Alkohol a Děti“ (HAD). Akce byla zaměřená na ochranu před škodlivými účinky návykových látek a ve spolupráci s Celní správou také na dodržování zákona při hazardních hrách.

Zapojilo se třicet tři policistů a dvacet jedna pracovníků stání správy a samosprávy. Celkem bylo zkontrolováno třicet devět objektů. Ve dvou případech byl zjištěn alkohol u dětí mladších osmnácti let a ve dvou případech byl porušen zákon o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek. "Oba případy byly vyřešeny v příkazním řízení,"uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Hasičský záchranný sbor řeší osm případů.

Autoři | Foto PČR

Štítky Přerov, policie, akce, zákon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.