sobota 20. dubna 2024 Marcela

Policie hledá svědky dopravní nehody, při které řidič porazil dopravní značku

Policie se obrací na veřejnost při objasnění dopravní nehody ze dne 24. října, která se stala v ulici Dr. Horáka v Prostějově. Neznámý řidič osobního auta z dosud nezjištěných příčin vyjel z komunikace a porazil dopravní značení. Pak z místa nehody odešel.

Řidič jel po ulici Dr. Horáka v Prostějově se svým vozem Škoda Felicia kombi bílé barvy. Při jízdě směrem k ulici Rumunské však náhle vybočil ze směru jízdy, najel na travnatý pruh a porazil dopravní značení, které označovalo zákaz stání. Řidič se poté snažil pokračovat v jízdě, poškození auta mu to však nedovolilo. Řidič proto z vozu vystoupil a z místa nehody odešel. Škoda na autě a dopravním značení byla vyčíslena na 15 tisíc korun.

"K objasnění okolností této dopravní nehody se obracíme s prosbou o pomoc na svědky, kteří viděli její průběh, aby se obrátili se svými informacemi buď telefonicky nebo osobně na policisty dopravního inspektorátu Prostějov, ulice Havlíčkova 16b, tel. 974 781 251, 974 781 580, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," sdělil novinářům František Kořínek, mluvčí prostějovské policie.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.