čtvrtek 28. března 2024 Soňa

V Olomouci se střetl náklaďák s osobákem, hasiči vyprošťovali tři osoby

Před desátou hodinou byla pozastavena doprava na Přerovské ulici u solných mlýnů po nehodě osobního auta s nákladním.

Na místo nehody vyjely dvě cisterny a technický automobil olomouckých hasičů. „Na místě byly čtyři zraněné osoby, z toho tři zaklíněné ve vozidle. U nich musely proběhnout vyprošťovací práce, “ uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsilová. Všichni zranění byli převezeni do Fakultní nemocnice Olomouc. Nyní probíhá zaměření vozidel v rámci vyšetřování nehody.

"Na místě zůstali po nehodě čtyři zranění, které ošetřili záchranáři, část jich byla zaklíněna ve vozidlech a s jejich vyproštěním museli pomoci hasiči," řekl mluvčí záchranářů Pavel Vysloužil. Celkem čtyřmi sanitkami byli převezeni do fakultní nemocnice muž (29 let) s úrazem hlavy, horní končetiny a hrudníku, muž (35 let) s úrazem hlavy a krční páteře, třetí muž (34 let) utrpěl úraz hlavy a horní a dolní končetiny, čtvrtou zraněnou byla žena (30 let), která byla převezena s úrazem hlavy, hrudníku a horní a dolní končetiny.

„V této chvíli a podobu vyšetřování nehody bude tato silnice směrem na Přerov zcela neprůjezdná, to znamená v obou směrech. Policisté budou dopravu odklánět, dbejte prosím jejich pokynů,“ sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. 

První informace uvádějí, že došlo z dosud nezjištěných příčin ke srážce nákladního automobilu přijíždějícího ze směru od Přerova s dodávkou jedoucí opačným směrem. Oba řidiči byli podrobení dechové zkoužce, ale přítomnost alkoholu byla vyloučena.

Čtěte více:

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.