sobota 20. dubna 2024 Marcela

Tragická dopravní nehoda zastavila dopravu na Šternberk, jeden pasažér auta nepřežil

Dnes krátce po půl páté odpoledne se stala tragická dopravní nehoda u Dolan. Osobní auto z dosud nezjištěných příčin vyjelo mimo komunikaci a narazilo do sloupu. Jeden pasažér nehodu nepřežil.

Na místo vyrazil záchranářský vrtulník a dvě posádky sanitních vozů. "Jednačtyřicetiletého muže transportoval s mnohačetnými zraněními v bezvědomí vrtulník do traumacentra olomoucké Fakultní nemocnice, o sedmnáct let staršího spolujezdce převezla se zhmožděninami hrudníku na stejné místo sanitka, další, třiačtyřicetiletý muž na místě zemřel," řekl mluvčí záchranářů Pavel Vysloužil.

"Komunikace je neprůjezdná, je uzavřena. Na místě jsou policisté, kteří provádí šetření nehody. Odklon dopravy je prováděn v obci Dolany na silnici  III/44312 směrem do centra obce Dolany, objížďka vede po silnici 44313 směrem na Bělkovice-Lašťany a na silnici 44436, kde se opět u čerpací stanice napojí na silnici I/46. Z opačné strany je směrem na Dolany prováděn odklon u čerpací stanice, poté směrem na Bělkovice -Lašťany," sdělila policejní mluvčí Irena Urbánková.

"Hasiči po skončení vyšetřování provedli úklid a oplach komunikace a vypomohli při naložení automobilu na vozidlo odtahové společnosti," sdělil tiskový mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Kolem tři čtvrtě na osm byla komunikace zcela zprůjezdněna.

Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook HZSOL

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.