pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Opilý muž nezvládl řízení, jeho jízdu zastavil až betonový mostek

Včera v pondělí 11. července v dopoledních hodinách havaroval řidič se svým automobilem v Lošticích na ulici Olomoucká. Škoda byla vyčíslena na 41 tisíc.

Krátce před desátou hodinou jel padesáti devíti letý muž se směru z centra na obec Palonín. „Ze zatím přesně nezjištěných příčin řízení vozidla nezvládl. Vyjel mimo silnici vpravo do travnatého příkopu, kde postupně narazil do směrového sloupku, poté do kotevního lana sloupu veřejného osvětlení a elektrického vedení a nakonec do betonového mostku, o který se vůz zastavil,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Policie provedla u muže orientační dechovou zkoušku a ta vyšla pozitivně s výsledkem 0,41 promile. Opakované zkouška tento výsledek potvrdila. „Řidič při havárii utrpěl zranění, se kterým byl transportován do Fakultní nemocnice Olomouc. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 41 tisíc korun, z toho 30 tisíc korun na vozidle, tisíc korun na směrovém sloupku, 5 tisíc korun na kotevním laně sloupu veřejného osvětlení a elektrického vedení a 5 tisíc korun na betonovém mostku. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodala Šafářová.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.