pátek 29. března 2024 Taťána

V Purkyňově ulici srazila řidička svým autem sedmiletou dívku a ujela. Policie hledá svědky

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc  při objasnění dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 12. prosince kolem 7:45 hod na ulici Purkyňově v Olomouci.

V místě došlo ke střetu osobního auta se sedmiletou dívkou. Z prvotních informací vyplývá, že auto řídila žena s kratšími černými vlasy, která odbočovala vpravo z ulice Hodolanská do ulice Purkyňova.  "Chodkyně přecházela vozovku kolmo v místě určeném pro přecházení chodců. Po střetu s chodkyní neznámý řidič z místa odjel. Při nehodě utrpěla nezletilá chodkyně zranění, se kterým musela vyhledat lékařské ošetření," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Nehoda byla policistům nahlášena až dodatečně, v odpoledních hodinách téhož dne. "Se žádostí o pomoc se tímto obracíme na případné svědky, kteří by svými informacemi mohli přispět k objasnění nehody, aby se buď osobně, nebo telefonicky přihlásili policistům Dopravního inspektorátu Olomouc na tel. 974 766 579, 974 766 251 případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodala Urbánková.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.