čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Novoroční mše na svatém Hostýnu pohodlně, České dráhy vypravují zvláštní vlaky

Už jste zažili Novoroční mši na Svatém Hostýnu? Díky Českým drahám se na ni můžete pohodlně vypravit.

Na tradiční Novoroční mši v poutním chrámu na Svatém Hostýnu bude vypraveno na Silvestra několik zvláštních vlaků z různých míst Moravy. Zvláštní spoj vyjede například z Brna (odj. 20:25) a zastaví také v Rousínově, Lulči, Vyškově na Moravě, Ivanovicích na Hané, Nezamyslicích a v dalších místech. Další spoj vyjede ve 21:45 z olomouckého hlavního nádraží přes Grygov, Brodek u Přerova a Přerov.

Další zvláštní vlaky vyjedou také z Hodonína (odj. 20:13), z Velké nad Veličkou (odj. 20:29), z Bojkovic (odj. 20:25) nebo z Bylnice (odj. 20:07 hod.). Vlaky mají na svých trasách řadu zastávek, patří mezi ně například Strážnice, Veselí nad Moravou, Uherské Hradiště, Kunovice, Otrokovice, Horní Lideč, Vsetín, Valašské Meziříčí nebo Hulín. Zvláštní vlaky přijedou do Bystřice pod Hostýnem na úpatí Svatého Hostýna mezi 22. a 23. hodinou. Od vlakového nádraží k poutní bazilice je zajištěna autobusová doprava.    

Zvláštní vlaky se z Bystřice pod Hostýnem vracejí na Nový rok. Jejich odjezdy jsou po třetí hodině nad ránem a příjezdy do cílových zastávek okolo páté hodiny ranní.

Přesné jízdní řády těchto spojů jsou zapracovány v knižním jízdním řádu a samozřejmě také v internetových vyhledávačích spojení, kde cestující naleznou podrobnosti a přehled všech jejich zastávek. Pro cestu mohou využít různé typy slev, např. zpáteční nebo skupinovou jízdenku. 

Čtěte více:


 

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.