pátek 29. března 2024 Taťána

AKTUALIZOVÁNO: Dálnici z Mohelnice na Olomouc uzavřela nehoda kamionu, jeho řidič nepřežil

Ve čtvrtek 2. března krátce před dvanáctou hodinou došlo na dálnici z Mohelnice na Olomouc ke smrtelné dopravní nehodě, při níž zemřel řidič kamionu.

„Nákladní vozidlo po předjetí jiného nákladního vozidla a zařazení se zpět do pravého jízdního pruhu z dosud nezjištěných příčin narazilo do odstaveného vozidla, které zde zastavilo z důvodu poruchy. Řidič nákladního vozidla utrpěl smrtelné zranění," řekl policejní mluvčí Petr Piňos.

"Na místo dopravní nehody vyjely profesionální jednotky ze stanice Zábřeh a Litovel spolu s jednotkami SDH obcí Mohelnice a Loštice. Průzkumem místa nehody bylo zjištěno, že došlo k nehodě nákladního automobilu a autojeřábu. Nákladní automobil převážel dusičnan amonný, který se při nehodě rozsypal na pozemní komunikaci. Pro likvidaci dopravní nehody byl povolán vyprošťovací automobil ze stanice Prostějov," řekl mluvčí hasičů Jan Ondruch.

Řidič osobního vozidla vyvázl bez zranění. Policie na místě odklonila dopravu z důvodu rozsypaného nákladu na komunikaci. Náklad neohrožuje životní prostředí.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.