čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Řidič dodávky nedal přednost osobnímu autu, zapříčinil nehodu a z místa poté odjel

K nehodě, při které se srazila dodávka s osobním vozidlem, došlo v úterý 1. srpna v 9:45 na silnici III/44419, mezi obcemi Haukvice a Dlouhá Loučka. Při nehodě se zranila spolujedoucí v osobním autě. Policie prosí případné svědky události o pomoc.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že dosud neustanovený řidič nezjištěné dodávky bílé barvy s nezjištěnou registrační značkou, který jel po vedlejší komunikaci od obce Paseka, ve směru na obec Dlouhá Loučka, nedal na tříramenné křižovatce přednost v jízdě osobnímu vozidlu Hyundai. To přijíždělo na uvedenou křižovatku po hlavní komunikaci, ve směru od obce Haukvice na Dlouhou Loučku. Následkem toho došlo k bočnímu střetu mezi vozidly. Nezjištěný řidič poté z místa nehody ujel směrem k obci Dlouhá Loučka, aniž by s vozidlem zastavil," popsala situaci Irena Urbánková, tisková mluvčí policie.

Policie žádá svědky nehody, kteří byli v uvedené době na místě a mohli by jakkoliv přispět k objasnění případu, aby se přihlásili na linku 158. Dále mohou policisty kontaktovat osobně na Dopravním inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, nebo na tel. 974 766 251.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.