úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Kam vyrazit na pálení čarodějnic?

Ještě nevíte, kam se zajít podívat na pálení čarodějnic? Tak to si možná vyberete z našich tipů!

Pálení čarodějnic s rádiem Haná

Na Korunní pevnůstce se dnes od 16:00 koná bohatý program, který slibuje koncerty, ale také samotné pálení čarodějnic. Mimo základní program se můžou návštěvníci těšit i na Cirkus Levitare, představení divadla Tramtarie, moderátory a DJs Radia Haná, opékání špekáčků, dětské dílničky, malování na obličej a speciální program v Pevnosti poznání. Vstupné na akci je pro dospělého 70 Kč, pro děti 30 Kč.

Na přírodním koupališti Poděbrady bude také hořet vatra

Na Poděbradech začíná pálení čarodějnic už v jednu hodinu po poledni a vstup na akci je volný. Program je připravený jak pro děti, tak i pro dospělé - nejmenší si můžou zablbnout ve skákacím hradu, odrostlejší na bumper ballech, pro jejich rodiče je připraveno bohaté občerstvení. První čarodějnice se začnou upalovat v 17:30, kdy se rozhoří velká vatra. Po upalování ještě nechoďte domů, čeká vás koncert skupiny Heřmánek a rodinné zápolení na raftech.

Vesnické pálení čarodějnic ve Skrbeni

Nedaleko Olomouce v dojezdové vzdálenosti na kole se nachází obec Skrbeň, kde se na hřišti chystá rovněž pálení čarodějnic. Občanské sdružení Skrbeňáček si pro návštěvníky přichystalo 2.5. od 16:00 hry pro děti, občerstvení a velkou vatru, která se v pozdějších hodinách bude rovněž zmítat v plamenech. Občestvení zajištěno, vstup volný.

Akce v Bowlandu

Ani městské typy nemusí sedět doma. V Bowlandu v Šantovce je dnes od 18:00 přichystána akce pro všechny příchozí v maskách, kteří si mohou objednat dráhu za 250 Kč na hodinu oproti běžnému stavu 350 Kč.

Autor: L. Behingerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.