sobota 20. dubna 2024 Marcela

ANKETA: Vyberte ze šesti videí o Olomouci to nejlepší

Olomouc je krásné město, na tom se většina lidí shodne. Existuje ale i pár videí, které mají šanci ukázat turistům a návštěvníkům Olomouce, jaké skvosty jim může naše město nabídnout. Které je ale nejlepší? Hlasujte!

Olomouc - University City (Jakub Partyš)

Video o Olomouci jako o univerzitním městě má za úkol přiblížit ho především studentům. Hlas hlavnímu hrdinovi propůjčil Kryštof Hádek. Video bylo natočeno Jakubem Partyšem v roce 2013.

Olomouc In Motion - Jakub Hutyra

Dílo vytvořené metodou časosběrných snímků, obsahuje několik tisíc za sebou naskládaných fotografií. Video je dílem pětadvacetiletého olomouckého fotografa Jakuba Hutyry.

Olomouc - Unesco

Minutové video, které je spjato s organizací UNESCO, nadchne především leteckými záběry nad Olomoucí.Stojí za ním agentura CzechTourism, která byla koproducentem, a to společně s Českou televizí a studiem Frmol. Natáčelo se během léta roku 2012.

Olomouc, Czech Republic (Česká republika) - Videoturysta

Video natočené polským turistou, autorem spotu je Jacek Janusz z Polska vystupující pod značkou videoturysta.pl. Video má na Youtube téměr deset tisíc přehrání.

Olomouc without motion - Jakub Hutyra

Jakub Hutyra má v této anketě hned dvě videa - narozdíl od Olomouc with Motion však je Olomouc Without Motion pravým opakem. Nevyskytují se totiž v něm vůbec žádní lidé. Video je opět seskládáno z velkého množství fotografií.

Palacký University, Olomouc - Marek Partyš

Video představující Univerzitu Palackého v Olomouci prokládá vizuální prvky s informačními texty. Je vytvořeno především jako lákadlo pro budoucí studenty a pro prezentaci samotné univerzity.

 

Které video se vám nejvíce líbí?

Celkem hlasovalo53 čtenářů

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.