čtvrtek 28. března 2024 Soňa

V olomouckém Premiere Cinemas se bude živě promítat opera Carmen přímo ze Sicílie

Jste milovníky skutečně kvalitní opery či baletu, ale do Vídně je daleko? Premiere Cinemas Olomouc nabízí živé přenosy z předních evropských operních síní. Díky spojení špičkových pěveckých a tanečních výkonů s tím nejlepším rozlišením obrazu a pětikanálovým DOLBY zvukem vzniká nezapomenutelný kulturní zážitek přímo v pohodlí vašeho oblíbeného kina. Sledujte aktuální program OPERA ŽIVĚ a nepromeškejte výjimečné setkání s fenomény operní a baletní scény.

Vychutnejte si unikátní umělecký počin přímo ze sicilského starověkého amfiteátru Teatro Antico di Taormina. Přírodní divadlo bylo postavené v 7. století a v současné době hostí každoroční festival Euro Mediterraneo, v rámci něhož pořadatelé uvedou i operu Carmen.

Ve středu 15. července od 21:30 hodin budou mít návštěvníci Premiere Cinemas Olomouc jedinečnou příležitost zhlédnout toto mistrovské dílo George Bizeta z roku 1875.

Režie opery se ujal Enrico Castiglione a dirigentem symfonického orchestru je Myron Michallidis. Přes tři hodiny trvající dechberoucí výkony předních sólistů jako jsou Giancarlo Monsalve, Isabel Rey a Elena Maximova jako Carmen vás zaručeně uchvátí. Přestože se opera při svém prvním uvedení nesetkala s velkou přízní publika, v současné době patří tento klasický příběh dvou milenců k nejoblíbenějším operám vůbec.

Zdroj: PR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.