pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Filmový tip Olomoucké Drbny: Hitman: Agent 47

Plánujete vyrazit do kina, ale nemůžete se rozhodnout, co si vybrat? Zkuste tip Olomoucké Drbny, která pro vás vybrala z programu kin film, který stojí za to shlédnout. Tentokrát pro vás vybrala film Hitman: Agent 47, který je natočen na motivy populární počítačové hry.

Co: Hitman: Agent 47
Žánr: Akční/Thriller
Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Chystáte-li se do kina na pořádnou akci, určitě nepohdněte premiérou filmu Hitman: Agent 47, který právě dnes vstupuje do českých kin.

Agent 47 (Rupert Friend) v obleku, červenou kravatou a čárovým kódem na zátylku není obyčejný člověk, ale produkt speciálního genetického výzkumu. Je to v pořadí sedmačtyřicátý klon, obdařený neskutečnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Je to dokonalý elitní zabiják, jehož nadcházejícím cílem je korporace, která se snaží zmocnit se vytvořeného genu  a vytvořit tak armádu zabijáků, kteří by byli stejné vražedné stroje, jako je agent 47.

V boji proti této korporaci se 47 spojí s mladou ženou Katiou van Dees, která je klíčem nejen k poražení celé korporace, ale také k agentově minulosti. Vše směřuje k záverečnému epickému střetnutí, ze kterého může vyjít jen jeden vítěz...

Na film můžete zajít do Premiere Cinemas, program najdete zde.

Přeji příjemnou zábavu!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.