pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kultura mimo Olomouc: Legendy českého funky, skupina J.A.R., se vrací s novou tour

PR článek

V pátek 23. října se téměř po roce vrací do ostravského klubu Barrák legendy českého funky – J.A.R. v rámci svého „Napnutí k prasknutí tour“.

Slovo J.A.R. je mnoha lidmi vnímáno jako něco velmi záhadného, protože ani po desetiletích existence ještě nikdo nepřišel na kloub tomu, o co této vlastně kapele jde - chce publikum pobavit, poučit, zesměšnit nebo mu jenom zahrát?!

Podzimní tour J.A.R. vám totiž chce srozumitelně vysvětlit, co to znamená "myslet jarovsky", jak to vzniká, čím se to odlišuje od běžného myšleni a jestli je možné hrát dadaistický funk? Zkrátka, nikdo nesmí odejít nepoučen! Všichni členové kapely jsou napnuti k prasknutí, zda se jim to povede.

Á propos, výše IQ publika ani hudebníků není nijak limitována...

Můžete se tedy sami přesvědčit jestli to J.A.R. dokážou a odejdete poučeni. Po koncertě se můžete opět těšit na afterparty Michala Viktoříka, která po minulém koncertě sklidila velký úspěch.

Vstupenky na koncert je možné pořídit od 330,- Kč přímo na místě, prostřednictvím sítě Eventim nebo formou SMS ticket. Na místě pak budou k dostání za 390,- Kč.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.