pátek 29. března 2024 Taťána

Tip na páteční večer: Halloween party v Buddy's s drinky jako Walking dead nebo Pach krve

Pokud si stále lámete hlavu, co podniknout v sobotu večer, mám pro vás tip na stylovou halloweenskou party v samém srdci Olomouce. V Buddy's se totiž v sobotu budete bát na Halloween party, která bude navíc okořeněná pekelnými drinky a parádní výzdobou.

Co: Halloween party

Kdy: 30. - 31. října, od 18:00 do ranních hodin

Kde: Buddy's Bar & Music Club

Vstup: zdarma

Událost na Facebooku zde.

Ten, kdo přijde v páteční či sobotní večer do Buddy's v centru Olomouce, určitě nebude litovat. Kluci to tady totiž s tematickými večery opravdu umí. Na pořadu dne bude po oba dva dny Halloween party, hlavní hvězdou na baru bude drink Sinister (havana rum + bezinkový sirup + limeta se spritem) nebo Walking dead (vodka + jahodový džus + grenadina). Nebude chybět i horká varianta s názvem Pach krve (vinný punč + rum či vodka + suchý led). 

Co by to bylo za halloweenskou party, kdyby se na ní neodehrála soutěž o nejlepší kostým! Nejlepší tři vyhlášené kostýmy vyhrají takzvanou Buddy's basic card v hodnotě 500 Kč, 250 Kč a 100 Kč, která vás opravňuje užít si free konzumaci na baru, plus máte s touto kartou už vždycky v klubu 5 % slevu. Takže pamatujte, přijít ve vychtaném kostýmu se vyplatí!

Autoři | Foto Jarmila Kráčmarová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.