pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci se chystá slavnost vína, na návštěvníky čeká přes sto padesát unikátních vzorků

PR článek

V pátek 13. listopadu zažije Olomouc pravý degustační večer s těmi nejlepšími moravskými víny. V NH hotelu to bude od sedmé hodiny večerní žít více než stopadesáti vybranými vzorky vína z celé Moravy v kombinaci s bohatým doprovodným programem.

Návštěvníci budou moci na Slavnosti vína ochutnat nepřeberné množství kvalitního vína a také ohodnotit ty úplně nejlepší vzorky, které za večer ochutnají. Koneckonců, jména jako Vinařství Fabikovič, Vajbar nebo Springer nikoho nenechají na pochybách, že se bude jednat opravdu o unikátní vinařský zážitek.

Samozřejmě, na Slavnosti vína se především očekává víno, organizátoři si ale také přichystali pro účastníky něco na zub. O zážitkovou gastronomii se především postará šéfkuchař Petr Zučka, držitel michelinské hvězdy, se svým týmem. A protože je to oslava především moravských vín, chybět nebudou ani regionální produkty, například z Olomóckého Špajzu, který sídlí v nejnižším patře obchodního domu Šantovka. Uzeniny dle původních receptur či domácí sýry nebudou na akci výjimkou.

Co se týče programu, ten by si bohatě vystačil i na samostatnou akci. Nejen, že celou slavností bude provázet Lukáš Langmajer v roli moderátora, svůj koncert pod střechou NH hotelu bude mít i skupina 4TET, jihomoravská formace Kanci Paní Nadlesní či zpěvačka Andrea Mea, která disponuje rozsahem tři a půl oktávy. Co se tedy týče doprovodného programu, mají se návštěvníci na co těšit.

Více na www.slavnostvina.cz

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.