pátek 29. března 2024 Taťána

Jarní program Divadla na Šantovce přinese Richarda Krajča i Kaisera s Lábusem

Po Vánocích přinese Divadlo na Šantovce svým divákům zbrusu novou várku představení, které se na jeho prknech odehrají. Návštěvníci divadla se tak mohou těšit například na Richarda Krajča, Hanu Maciuchovou nebo třeba duo Kaiser a Lábus.

Především na herecké osobnosti, atraktivní témata a kvalitní režii hodlá v následujícím předplatném sázet olomoucké Divadlo na Šantovce. To má za sebou úspěšný start své třetí sezóny. "Přízeň diváků nám znovu dokazuje, jak veliký zájem je v Olomouci o současné divadlo.  Cíl divadla je jasný: Chceme, aby z námi vybraného repertoáru vyzařovala atraktivita a příslib těch nejlepších divadelních zážitků," sdělila novinářům Lenka Jorníčková, dramaturgyně divadla.

Divadlo také pokračuje v konceptu předplatného na půl roku, na jaro připravilo jeho druhou polovinu. Zájemcům o předplatné nabízí dvě vyvážené skupiny po pěti představeních, které se odehrají v úseku pěti měsíců.

Předplatné nabídne řadu ambiciózních titulů. Zkrátka nepřijdou divadelní fajnšmekři, ani milovníci komediálních žánrů. Inscenace jsou vybírány s důrazem na to, aby mohli diváci z divadla odcházet s různými emocemi, ale vždy se zážitkem ze skvělých hereckých výkonů a nápadité režie. Divadlo na Šantovce chce nabízet vždy jen nejkvalitnější tituly a nejlepší herecké osobnosti.

Diváci se mohou na jaro těšit na plejádu hereckých osobností, jako jsou Richard Krajčo, Jaroslav Dušek, František Němec, Vilma Cibulková, Hana Maciuchová, Radek Holub a Bára Hrzánová, duo Kaiser a Lábus a spousta dalších. Přijede Divadlo v Řeznické, Divadlo na Jezerce, Divadlo Ungelt, Divadlo Kalich nebo pražské Studio DVA.

Obě skupiny jsou sestaveny z úžasných, pestrých a originálních inscenací. Pomyslným vrcholem skupiny B může být představení inscenace DEŠTIVÉ DNY - drsná a emotivní inscenace o přátelství, vině a odpuštění s Richardem Krajčem, oceněným Thálií 2012 a Davidem Švehlíkem. Ve skupině A bude nezapomenutelným divadelním zážitkem souboj mezi mužem a ženou, ve kterém jde o život. Jaroslav Dušek v režii Jana Hřebejka vystoupí v MANŽELSKÉM VRAŽDĚNÍ.

Více informací o předplatném a jarním programu naleznete na www.divadlonasantovce.cz

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.