pátek 19. dubna 2024 Rostislav

VIDEO: Univerzita láká uchazeče skrze nový klip, objeví se v něm třeba Bohdan Pomahač

Tenistka Helena Suková, fotograf Jindřich Štreit nebo plastický chirurg Bohdan Pomahač – co pojí tyto zdánlivě rozdílné lidi dohromady? Odpověď dává nový klip Univerzity Palackého s názvem "Když se ohlédnu, vidím Olomouc". Jsou totiž absolventy právě olomoucké univerzity a prostřednictvím videa lákají nové uchazeče ke studiu na Univerzitě Palackého.

Nově natočený klip hodlá olomoucká univerzita šířit hlavně prostřednictvím sociálních sítí, lidé ho ale budou moci vidět také třeba na plátnech kina či na reklamních nosičích.

"Cílem kampaně je připomenout, že Univerzita Palackého je domovskou univerzitou výjimečných osobností českého a světového společenského života. Tito lidé prožili dlouhý čas v Olomouci, která zůstává v jejich paměti coby mimořádné místo, k němuž se budou už vždy vracet," řekl pro ČTK prorektor pro vnější vztahy Petr Bilík.

V klipu se objeví například plastický chirurg Bohdan Pomahač, známý moderátor a novinář Jakub Železný či fotograf Jindřich Štreit. Celkem osm osobností má symbolizovat osm fakult olomoucké univerzity.

Za videem stojí stejný autor, který natočil před časem i univerzitní video Olomouc - Univerzitní město, Marek Partyš.

Líbí se vám nová kampaň Univerzity Palackého?

Celkem hlasovalo119 čtenářů

Autoři | Foto Youtube | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.