čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Oscarovou noc bude v přímém přenosu poprvé vysílat i Česká televize

Sledovat letošní přímý přenos předávání největších filmových cen, Oscarů, bude pro filmové fanoušky mnohem jednodušší. Česká televize totiž oznámila, že letos bude předávání Oscarů vysílat na jednom ze svých kanálů.

Práva pro živý přenos jednoho z největších filmových svátků získala Česká televize z Kavčích hor. Poprvé se informace, že poběží přímý přenos na ČT, objevila na facebookovém účtu programového ředitele České televize Milana Fridricha.

"Favoritem Oscaru je letos drama Zmrtvychvstani, ma 12 nominaci. O cenu pro nejlepsi film se popere s dalsimi sedmi kandidaty. Vyhlaseni bude 28. unora. A dulezita zprava: v České televizi uvidite slavnostni predavani Oscaru v noci 28.2 ZIVE! Poprve v historii ČT.. A 29.2 vecer ve 20:00 na CT Art pak zaznam prenosu, tvz, mezinarodni vydani. Tesme se!" napsal Fridrich na sociální síti.

Přímý přenos bude na České televizi doplněn simultánním překladem, což pro někoho může být plus, pro někoho dost velké mínus. Záleží na úhlu pohledu a zdatnosti v angličtině.

Zdroj: Facebook Milana Fridricha

Čtěte také:

 

 

Autoři | Foto flickr.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.