čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

ANKETA: Hledá se nové místo pro Olomoucké srdce. Kam s ním?

Olomoucké srdce, které ještě nedávno stálo na Horním náměstí a lidé na něj mohli na znamení lásky připevnit zámek, zmizelo do útrob radnice, konkrétně na její nádvoří. Teď mohou Olomoučané sami zvolit, kde by mohlo srdce dále stát...

I na radničním nádvoří bude mít srdce své uplatnění: „Srdce jsme teď umístili do nádvoří radnice. Tady může sloužit novomanželům, kteří nádvořím vycházejí z obřadní síně, třeba k focení. Nebo si mohou svůj svatební slib stvrdit i zámečkem. Mohla by se z toho stát milá nová tradice,“ řekl vedoucí oddělení kultury Radim Schubert.

Pro Olomoucké srdce radnice nemusí být poslední zastávka. Jeho tvůrce Milan Polián má v úmyslu například umístit srdce na jedno z historických schodišť v Bezručových sadech, zároveň si ale nechá poradit od Olomoučanů, pokud by měli jiný nápad. „Rádi bychom Olomoučany požádali, aby sami zkusili navrhnout to nejlepší místo, které by podle nich Olomouckému srdci nejvíce slušelo,“ vyzývá Radim Schubert.

Máte nápad, kde by se mohlo Olomoucké srdce dobře vyjímat? Napište nám to do formuláře. Následně všechny odpovědi od čtenářů odešleme vedení města.

Kde by podle vás mělo stát Olomoucké srdce?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Facebook Olomoucké srdce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.