čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Mějte Majálesový program pořád po ruce. Pomůže vám v tom oficiální aplikace

Olomoucký Majáles se nezadržitelně blíží a s ním i dilema, který koncert nebo přednášku si nenechat ujít. Chodit s papírem v ruce nebo sledovat program na stránkách Majálesu je trochu nešikovné. Proto se objevila aplikace s názvem Olomoucký Majáles 2016, která by vám v mobilu neměla chybět.

V aplikaci najdete podrobný program Majálesu včetně informací o vystupujících, článků a aktualit. Dokonce aplikace obsahuje i šikovnou mapku, abyste snáze našli jednotlivá místa projekcí a vystoupení. Takže pokud se v městě pořád ztrácíte, tak nezoufejte. Mapa vám pomůže a zabrání případnému bloudění.

Hlavní menu se skládá ze čtyř sekcí – informace, aktuality, program a mapa. Informace obsahují základní věci, které byste měli znát ještě předtím, než se na Majáles vydáte. V aktualitách naleznete články v mobilní podobě.

Sekce program budete navštěvovat asi nejčastěji. Je zde popsán detailní program Majálesu. Pokud se chcete o konkrétní události dozvědět více, tak si jí rozkliknete a přečtete si popis, co od akce můžete očekávat. Jestli máte o určitou akci opravdu zájem, tak si jí můžete přidat do kalendáře, abyste na ni nezapomněli. Poslední podsekce s názvem mapa vám ukáže všechny místa, kde bude Majáles probíhat.

Aplikace je celkově uživatelsky příjemná. Dalo by se říci, že v jednoduchosti je krása. Ti z vás, kteří se už neumí dočkat na Olomoucký Majáles, si mohou aplikaci stáhnout co nejdřív a naplánovat si svůj majálesový týden.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.