čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Korunní pevnůstka přivítá na festivalu Bounty Rock Cafe Open Air německou skupinu Alphaville

Hity jako Forever Young nebo Big In Japan zazpívají v Olomouci legendární Alphaville. Německá kapela v čele se zpěvákem Marianem Goldem bude jedním z headlinerů šestého ročníku olomouckého festivalu Bounty Rock Cafe Open Air v Korunní pevnůstce.

Milovníci rockové muziky, kterou má akce v názvu, se však nemusejí bát „vyměknutí“ festivalu. V programu, který začne v sobotu 11. června 2016 ve 13 hodin, se vystřídají například rockové legendy Precedens, populární Iné Kafé ze Slovenska, nebo americká rocková kytaristka Janet Robin. Velkým tahákem bude jistě i vystoupení populární Anny K. s kapelou.

Předprodej vstupenek v sítích Ticketportal a TICKETSTREAM, nebo v Bounty Rock Cafe.  Cena vstupenek v předprodeji je 800,- Kč. a v den koncertu za ně návštěvníci zaplatí 990 korun. 

 

Každý rok zkoušíme v programu něco nového. Letos jsme se rozhodli nasadit mezi rockové kapely novoromantické Alphaville. Právě takové kontrasty máme na jiných akcích rádi. Není lepší pocit, než vidět pod pódiem zpívat rockera, punkáče nebo popaře hit Forever Young,“ popisuje pořadatel festivalu Dušan Neumann. Podle něj kapela vystoupí v sestavě Marian Gold (zpěv), David Goodes (kytara), Jakob Kiersch (bicí), Maja Kimová (baskytara) a Carsten Brocker (klávesy).

 „Alphaville do České republiky jezdí rádi, protože zde mají velkou základnu fanoušků. Několikrát tady oslavili svoje narozeniny, koncertovali s Karlem Gottem, s nímž také nazpívali Forever Young,“ dodává Neumann a upozorňuje ještě na vystoupení Precedens s novou zpěvačkou Ivou Marešovou, olomouckou festivalovou premiéru Anny K. nebo na koncert Američanky Janet Robin, která byla jedinou dívčí žákyní slovutného kytarového mága Randyho Rhoadse od Ozzyho Osborna.

Více informací o festivalu najdete zde

Čtěte více:

Autoři | Foto wikipedie.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.