pátek 29. března 2024 Taťána

Maratónské léto v Metropolu nabídne filmové a seriálové trháky pro všechny vytrvalé diváky

Kino Metropol si na prázdniny připravilo program plný filmových maratonů. A bude z čeho vybírat. Diváci se můžou těšit na seriál Přátelé, epického Hobita a Pána Prstenů. Kouzelnický svět přiblíží osud Harryho Pottera a svět nerdů The Big Bang Theory.

Metropol sice je nejstarším fungujícím kinem v Olomouci, rozhodně ale nezamrzlo v čase. Dramaturgie pečuje o své diváky a dlouhodobě jim servíruje vyváženou porci populárních i artových snímků. S příchodem letních prázdnin nabírá program každým rokem novou dynamiku a odměřené porce vystřídají pořádné flákoty od kosti v podobě filmových maratonů.

Vše začne již tento pátek 1.7. pokračováním třetí řady kultovního seriálu Přátelé. Projekce, rozdělená do čtyř bloků po šesti dílech, začne v 18:00 a skončí v ranních hodinách, kdy budou největší vytrvalci odměnění snídaní.

Větší dobrodružství než na jekékoli dovolené zažijete 15.7., kdy nás Hobit Bilbo Pytlík vezme na třídílnou cestu tam a zase zpátky v rozšířené trilogii Petera Jacksona. Epický výlet v dobré společnosti zabere pouhých devět a půl hodiny včetně dvou patnáctiminutových přestávek.

Tolkienův fantasy svět hned tak neopustíme a 22.7. se vrhneme do Třetího věku Středozemě, a to hned v prodloužených verzích celé trilogie Pán Prstenů. Na celých dvanáct hodin se tak můžete žít ve světě, kde přátelství vítězí nad největšími silami temnot.

Magie není nikdy dost, proto 5.8. vstoupíme do Bradavické školy čar a kouzel, abychom mohli sledovat první čtyři díly dobrodružství  Harryho Pottera a jeho přátel v dabované verzi. Následovat samozřejmě budou i zbývající díly, a to hned 12.8.

Z prázdninových výletů fantazijními světy nás nejlépe vyléčí fakta a vzorce těch nejvtipnějších akademiků ze seriálu The Big Bang Theory. Osmou sérii toho nejlepšího doučování z fyziky čekejte 19.8.

Jakýpak by to byl maraton bez cíle a cen, takže letos soutěžíme o nejvytrvalejšího maratonce! Po každém splněném maratonu obdržíte body, které určí výherce hodnotných cen!

SOUTĚŽ:

Napiště na facebookovou stránku Kina Metropol, kolik sedaček nabízí náš sál a my vylosujeme dva z vás, kteří dostanou dvě vstupenky na maratony, které si sami zvolí.

 

Čtěte více:

 

 

Tisková zpráva | Foto Kino Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.