pátek 29. března 2024 Taťána

Metropol zve na přehlídku nejúspěšnějších filmů letošního roku

V olomouckém kině Metropol to žije i o prázdninách, a to nejen díky úspěšným filmovým a seriálovým maratonům, nebo populárnímu kinu nalsepo.

Návštěvnost kin obecně roste a diváci stále více oceňují kvalitní dramaturgii. Nejdéle fungující olomoucké kino se rozhodlo odměnit své obecenstvo a v příštím týdnu zahajuje minipřehlídku Best of 2016, která představí dívácky nejúspěšnější snímky letošního roku. Máte tak jedinečnou možnost dohnat filmové trháky, které vám při premiéře unikly.

V pondělí 22.8. přehlídka odstartuje úspěšnou road movie o hledání svobody a životního štěstí Teorie tygra. Úterý 23.8. bude patřit dalšímu českému filmu. Lída Baarová je životopisným snímkem o jedné z nejslavnějších českých hereček válečných let.

Ve středu se na plátně objeví nejnovější hit krví pomazaného režiséra Quentina Tarantina Osm hrozných. Ve stejném historickém i ročním období se odehrává oceňovaný film Revenant, který ve čtvrtek potěší milovníky divoké přírody i dobrého westernu.

Pátý nejúspěšnější snímek letošního roku je pro některé možná překvapivě dokument. Cestovatel Dan Přibáň ve svém Trabantem do posledního dechu dokumentuje cestu nezničitelných vozů a motorek z minulého tisíciletí od Austrálie až po Bankok.

Přehlídka Best of 2016 se promítá každý den od 22.8. do 26.8. vždy v 20:00 za pouhých 89Kč.

Nezapomeňte sledovat facebookovou událost.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.