pátek 29. března 2024 Taťána

Víkend přichází. Těšit se můžete na letecký den, festival v podhradí i ledové osvěžení

Volno za rohem a třicítky na teploměru. Jestli ještě nevíte, jak strávit tento víkend, tak tady máte pár návrhů. Možností je dost, teď jenom vybrat, co vám nejvíce vyhovuje. Schladit ve zdech starého hradu, navštívit ledovec nebo si zalítat v oblacích. Je to na vás...

Hefaiston

Kdy: : 26. - 28. srpna
Kde: Hrad Helfštýn

Poslední sprnový víkend bude na hradě Helfštýn patřit uměleckým kovářům jak z České repulibky, tak z celého světa. Celkem se můžete těšit na více než 300 unikátních exponátů na všech nádvořích hradu. Výhně a kovadliny budou v permanenci po celou dobu konání akce, kde pod ocelovýma rukama kovářů budou vznikat umělecké výtvory z kovu. Více se dozvíte zde.

 

Caveman

Kdy: : 26. srpna
Kde: Zámecké zahrady zámku, Čechy pod Kosířem

V zámecké zahradě v Čechách pod Kosířem se můžete těšit na nejznámější one man show Caveman, která sklízí úspěchy po celém světě. Caveman (v překladu jeskyní muž) ukazuje rozdíly mezi mužem a ženou, je o lásce, partnerství, o rozdílech a utajených kvalitách obou pohlaví. Vstupné činí 250 korun.

 

Festival Hrady CZ na Bouzově

Kdy: 26. a 27. sprna
Kde: Hrad Bouzov

Stěny Bouzova se tento víkend nerozezní středověkou hudbou, ale hitovými umělci. Dneska si můžete zajít poslechnout například skupinu Mandrage, Xindla X nebo Monkey Business. Na nabitý zítřejší program si můžete jít odpočinout do hradního kempu. Bude vás totiž čekat Visací zámek, No Name, UDG, Vypsaná fiXa i další. Počasí bude přát a vše se navíc uskuteční v areálu nádherného moravského hradu, co víc si přát! Ceny lístků a další informace naleznete zde.

 

Ledové jízdy Radia Haná

Kdy: 26 - 28. spna
Kde: Přerov, Helfštýn, Chropyně

Letní teploty jsou neúprosné a na tento týden meteorologové slibují třicítky. Radio Haná však veze záchranu v podobě ledu, hudby a piva. Tento víkend budete mít možnost se osvěžit u nákupního centra v Přerově, na hradě Helfštýn a na koupališti v Chropyni. Před teplem se neschováte, ale můžete s ním bojovat s pomocí krásně vychlazeného Zubra.Pro více informací se podívejte na stránky Radia Haná nebo poslouchejte jejich vysílání. 

 

Letecký den

Kdy: sobota 27. srpna
Kde: neředínské letiště

Kromě vystavených letadel, akrobacie, leteckých soubojů, seskoků parašutistů je připravený také bohatý doprovodný program. Dopoledne, kterým budou provázet moderátoři Rádia Haná, vystoupí kapela Roxy, pro děti bude připravená diskotéka, nechybět bude třeba balónkový klaun, cirkus Levitare nebo různá taneční vystoupení. Vstup na akci je zdarma a více informací můžete zjistit zde.

 

Jezdecké závody v Olomouci

Kdy: 26.- 28. sprna
Kde: Jezdecký areál Equine Sport Center

V nejmodernějším jezdeckém areálu, který se nachází v Olomouci – Lazcích, se tento víkend uskuteční Oblastní mistrovství Severní Moravy kategorie JR, S a Družstva. Kromě pohledu na vypracovaná zvířata a parkurové skoky můžete navštívit i Restaurant Jízdárna. Více informací zde.

 

 

Western na Dalově 

Kdy: 27. 8.
Kde: Hřiště TJ Dalov

Ve vesnici Dalov na Šternbersku se v sobotu odehraje velký westernový den. Na místním hřišti připravil tamní spolek Dalov pro život pro obyvatele vesnice i její návštěvníky bohatý westernový program, který zahrnuje i ukázky country tanců, westernové soutěže pro malé i velké, bodyzorbing nebo živou country hudbu. Více se dozvíte zde.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.