čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Zajděte si do Kina Metropol. Jen tak. Ani nebudete vědět, na jaký film

Patříte mezi filmové fanoušky, kteří se nebojí zakoušet nové zážitky? Záleží vám spíše na filmu než na žánru? A nebojíte se překvapení ani trochy napětí? Pokud ano, tak právě na vás myslí nový dramaturgický koncept kina Metropol.

Kino Naslepo nabízí jedinečnou příležitost usednout před filmové plátno a do poslední chvíle netušit, jaký film se bude hrát. Jisté je, že se nejedná o žádnou novinku ale perličku, která se možná v kinech nikdy nehrála. Takové překvapení stojí návštěvníka pouhých 70 korun, ale v případě, že se po začátku filmu zjistíte, že jste film viděli, nebo vidět nechcete bude vám vstupné vráceno.

Metropol začal tento nový formát testovat v prázdninových měsících a pro velký úspěch hodlá pokračovat vždy jednou v měsíci. Ačkoli přípravy kina naslepo podléhají přísnému utajení a v celém Metropolu jsou pouze dva lidé, kteří ví, jaký film se bude promítat, divák může vždy nalézt jisté indicie, které mu jeho budoucí zážitek alespoň zhruba přiblíží. A že jsou to zážitky opravdu speciální dokazují již proběhlé projekce, kdy se například hrál film z klasického 35mm filmového materiálu, nebo film v kinech nikdy neuvedený.

I zítřejší projekce nese jisté specifikum, a to takové, že film bude v anglickém znění s českými titulky. Pro více informací o filmu už ale bude muset až před stříbrné plátno kina Metropol.

Své místa si ale můžete rezervovat už teď na www.kinometropol.cz.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.