pátek 29. března 2024 Taťána

V olomouckém Metro chill out clubu se chystá Celonočná jazda, vystoupí Jimmy Pé

Pokud ještě nevíte, že středa 16. listopadu vstoupí do dějin, pak začněte jednat! V olomouckém Metro chill out clubu se totiž poprvé sejdou pod jednou střechou opravdové stoupající hvězdy světové hudební elektro scény. Všem známý Jimmy Pé se společně s naprostou hudební raketou FVLCRVM chystají publiku naordinovat to nejlepší z aktuální tvorby. A vy můžete být u toho. Stanete se součástí naprosto unikátního večírku s VIP omezenou kapacitou 70 vyvolených a v totálním komfortu vychutnáte nepoznané. Hudební blaho a dokonalé souznění přináší Celonočná jazda!

Premiérová noc

S úderem 22 hodiny započne dlouho očekávaný mejdan, který doslova svět neviděl. Z kraje se představí se svou hudební selekcí Martina, moderátorka, Djka a hudební dramaturgyně rádia UP AIR v jedné osobě. Když už jsme u toho. Touto nocí dostává klubová produkce naprosto nový rozměr. Oblíbené univerzitní rádio UP AIR bude totiž historicky poprvé vysílat živě přímo z místa dění. Tento dějinný milník současné hudební online produkce tak podtrhává výjimečnost celé akce. Produkční eventu David Koráb přiznává: „Jedná se o mimořádnou akci, která chce překonat hned několik milníků. Já osobně věřím, že to bude party plná elektrizující atmosféry a především kvalitní hudební produkce.

Za málo peněz vel’a muziky

Po sedmiměsíční pauze zavítá zpět na Hanou Jimmy Pé. Současný top slovenské elektro produkce se představil na letošním festivalu AFO i na dalších velkých akcích jako jsou United Islands of Prague, Colours of Ostrava, Electronic Beats nebo Letiště. Má za sebou také pěkných pár zahraničních štací a tak se dá čekat pořádný vichr. Ve své tvorbě kombinuje různé žánrové vlivy a kontrastuje při střídání euforických a melancholických nálad. Právě tak vznikla prvotina Insomnia, na které se podíleli také Tante Elze, Fallgrapp nebo Conor Nutt. Na zdařilý debut navázal loňským EP Fake Fantasy, kterým přidal především na dynamice a expresi. Krom nedávného klipu k tracku Hudson River V.I.P je společně s GLGN zakladatelem vydavatelství Gergaz Label, pod kterým jsou podepsáni například Fallgrapp nebo právě FVLCRVM, kterého vám Celonočná jazda přináší exkluzivně v jednom balení!

Druhým do páru progresivních sousedních interpretů, který vám ukáže, zač je toho loket, bude právě FVLCRVM. Projekt Pišty Král’oviče se stal opravdovou hudební raketou. Podobně jako DTonate, se kterým rád spolupracuje, nasbíral během pár měsíců jednu cenu za druhou, a to rovnou ve věhlasné Red Bull Music Academy! Inovátorský projekt zdařile pojí prvky funk elektra, abstrakce, bass i footworku a v konečném výsledku pak kloubí libozvučné melodie s pořádnými beaty. Díky tomu se stává stálicí nejen evropské klubové scény, ale stopy zanechává i po celém světě! Tak třeba v Austrálii mu jeho poslední EP s názvem Slipstream vydala slavná místní značka Never Slept.

Taková a ještě lepší bude středeční listopadová noc v Metro chill out clubu, kde již touto dobou horečně probíhá předprodej vstupenek v hodnotě 150,- Kč, v den konání pak 200,- Kč. Tak neotálejte a staňte se i vy VIP pasažierom Celonočné jazdy!

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.