čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Kino Metropol nabízí originální dárky na Vánoce. Je libo dárkový poukaz nebo rovnou adoptovat sedačku?

Štědrý den je už jednou nohou doma ale vánočních dárků pro naše nejbližší není nikdy dost. Pokud také patříte mezi většinu, která hledá dárky výjimečné, plné radosti a překvapení, měli by jste zbystřit! Kino Metropol totiž nabízí opravdu nevšední dárky, kterými můžete obdarovat své blízké.

V Kině Metropol máte v těchto dnech jedinečnou příležitost pořídit hned čtyři dárky.

Adopce Sedaček
Dárek který potěší každého filmového nadšence, pamětníka nebo olomouckého patriota. Nechte zvěčnit jeho jméno na jedné z pohodlných sedaček a dejte tak najevo, že vám není budoucnost posledního klasického kina lhostejná. Pro bližší informace pište na  projekty@kinometropol.cz, nebo oslovte pokladnu kina.

Dárkové poukazy
Instantní potěšení pro všechny smysly nabízí univerzální dárkový poukaz, který je možno uplatnit na jakoukoli část bohatého programu kina. Nechte vaše blízké ať si vyberou film, operu, divadlo, koncert či další položky z pestrého programu kina.

Divadelní předplatné - jaro 2017
Maciuchová, Háma, Vydra, Matonoha a mnohá další jména se v jarní divadelní sezóně vystřídají na prknech Metropolu. Předplatné na nejlepší kusy se vyprodává vskutku vánočním tempem, takže neváhejte a kupujte na webu kina nebo pokladně.

Padesát odstínů temnoty
První díl veleúspěšné ságy jistě neminul žádného filmového ani knižního nadšence, o to víc je v očekávání pokračování - Padesát odstínů temnoty. Exklusivní dárkový poukaz na premiérový víkend pořídíte jen na pokladně kina.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.