pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Zpátky do sedmdesátek. Ples mezi květy připomene Televarieté či skupinu ABBA

Již 4. ročník Plesu mezi květy nás v sobotu 21. ledna 2017 v pavilonu A naladí na rytmy 70. let minulého století. O autentickou atmosféru legendárního Televarieté se postarají ABBA Revival, Milan Drobný i taneční školy Lola´s Dance a M-Plus.

Ples připravují Výstaviště Flora spolu s Technickými službami města Olomouce a Zoologickou zahradou Olomouc.

Zlatá sedmdesátá

Pořadatelé akce mají připravenou perfektní show, jež pobaví všechny návštěvníky bez ohledu na věk. Několikrát během plesového večera na Floře zazáří vystoupení tanečníků z olomouckých klubů Lola´s Dance a M-Plus, kteří pro inspiraci názorně předvedou jak tancovat v „televarieté“. Obě tyto taneční školy patří mezi tuzemské multižánrové špičky.

Nezapomenutelným zážitkem pak bude zcela jistě i vystoupení populárního zpěváka Milana Drobného, který je jako interpret známých hitů „Mužný vous“ či „Pláču, pláču sůl“ neodmyslitelně spjat právě se sedmdesátými léty.

 „O čtyřicet let nazpět v čase nás přesune i neskutečně věrný ABBA Revival z Olomouce. Další hvězdou našeho televarieté pak bude jedna z neméně známých tváří televizí - to si však ponechme jako překvapení,“ láká za pořadatele Tomáš Šmíd z Výstaviště Flora Olomouc.

Představí se i světový rekordman

Program láká na vystoupení Matěje Kodeše, nejlepšího českého bublináře, jenž má na kontě mnoho tuzemských i světových rekordů, jako je nejdelší bublinový tunel měřící 24 metrů, největší věc uzavřenou v bublině nebo největší volně letící bublinu na světě o objemu 20,57 metru krychlového.

Celý ples, který má i letos kapacitu více než 700 osob, bude stylově moderovat osvědčená dvojice z Moravského divadla Olomouc Roman Vencl s Vendulou Fialovou. Opět nebude chybět ani barmanská show a také pestrý a bohatý catering. Předprodej vstupenek je zahájen od 4.1. v Městském informačním centru na Horním náměstí v Olomouci za cenu 350 Kč za kus.

Ples mezi květy se koná 21. ledna od 19:30 v pavilonu a na Výstavišti Flora Olomouc. Prostory se otevřou pro návštěvníky už v 18:30.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Výstaviště Flora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.