pátek 29. března 2024 Taťána

FILMOVÉ PREMIÉRY: John Wick nemá ani v zabijáckém důchodu klid

John Wick se poměrně rychle stal kultem, takže není divu, že tady máme dvojku. Jaké další premiéry od dnešního dne Premiere Cinemas nabídne?

Bába z ledu

Ovdovělá Hana myslí snad jen na své syny a vnoučata… To však pouze do okamžiku, kdy se potká s Broňou. Láska zkrátka může zasáhnout i po šedesátce. V novém filmu s Pavlem Novým a Zuzanou Kronerovou sledujeme osudy rodiny, ve které každý člen má nějaké tajemství, jež tak trošku narušuje celkovou idylku.

John Wick 2

Jednička Johna Wicka byla naprostá pecka a jak se zdá, dvojka v drsné thrillerové jízdě pokračuje. John je v zabijáckém důchodu, avšak znáte to… John Rambo si na stará kolena pohody také příliš neužil! Zkrátka a dobře – John Wick se vrací do akce, za což jsme mu vděční!

I dva jsou rodina         

Ronili jste slzy u Nedotknutelných? Zamilovali jste se do věčně pozitivního Omara Sy? V tom případě byste si neměli nechat ujít jeho novinku I dva jsou rodina. Další emotivní lidský příběh situuje Omara do role otce, který se sám stará o svou holčičku v Londýně. Jednoho dne ale na scénu nastoupí matka, která mu dítě před lety předala a zmizela. Nepřipomíná vám to malinko legendární Kramerová versus Kramer?

Pes ro(c)ku

A na závěr animák… Bodi je pes, který roste pro kariéru hlídače ovcí. Jenomže jeho cesta najednou změní směr. Bodi jednoho dne uslyší rock´n´roll a zamiluje se. Chce být rockovou hvězdou!

Čtěte více:

Autoři | Foto Summit Entertainment

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.