sobota 20. dubna 2024 Marcela

Třetí olomoucký #NoShit slibuje hned pětici interpretů a příval elektronické hudby

Očekávaná hudební akce s příznačným názvem #NoShit má před sebou již třetí pokračování s datem 15. dubna 2017. Událost slibuje špičkovou live production, přelomový vizuál a nabídne i zahraničního interpreta. To vše v jedinečné atmosféře olomouckého 15 Minut music clubu.

Pořadatelé historicky poprvé pozvali zahraničního hosta. Norský producent KINØL s sebou přiveze hutný Norwegian house. Dvojici headlinerů doplňuje stálice elektronické hudby
a držitel Vinyla z roku 201Ondra Mikula aka Aid Kid. Multimediální artista, který si svými experimentálně emotivními beaty v kombinaci s ambientně kytarovým indie podmaňuje kluby nejen v Čechách.

Ukáže se držitel divoké karty v pořadu Rádia Wave, François Svalis. Hudební objev uplynulých měsíců celý klub přenese na netušená ambientní místa a pod jednou střechou vystoupí i TMA aka Tomáš Martínek se svými precizně narýsovanými beaty. V neposlední řadě přijde Elsewhere aka Jiří „Mergell“ Šefl z umělecké skupiny Lesmír, který svou live elektro performance zahájí celý večer.

#NoShit si zakládá na bohatém hudebním programu, ale i na řadě doprovodných prvků, které společně tvoří jedinečnou atmosféru. Krabičky, UV dekorace, fotokoutek, akční drinky a bodypanting, který z parketu udělá světélkující dav těl. Finišuje také vizuální přeměna legendární „Patnáctky“. „Snaha hudebně zdokonalovat #NoShit jde v ruku v ruce i se samotným vizuálem, který bude v tomto případě přelomový a sám o sobě by měl být zážitkem.“, dodávají organizátoři akce. Takže pokud půjdete od 20:00 hodin okolo, ani na vteřinu nebudete litovat 130 Kč, které za tento příval živé elektronické hudby rozhodně stojí.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.