pátek 29. března 2024 Taťána

FOTO: Na Korunní pevnůstce v Olomouci se to hemžilo čarodějnicemi. O zábavu nebyla nouze!

Neděle 30. dubna se v areálu olomoucké Korunní pevnůstky nesla již tradičně ve znamení ohňů, čarodějnic, skvělé hudby i zábavy a samozřejmě nechyběly ani atrakce a dílničky pro děti a bohaté občerstvení. Na své si tu tak přišel opravdu každý.

“Jsme tu už po několikáté a i tentokrát jsme moc rádi, že jsme přišli. Mohli jsme si poslechnout skvělé koncerty, jako byl třeba ten Voxelův, k tomu ta atmosféra u opékání špekáčků, a i děti se tu vyřádily. No a pak jako třešnička na dortu ten krásný ohňostroj,” pochvalují si letošní ročník Pálení čarodějnic Petra a Jakub z Olomouce, kteří akci opouštěli jako jedni z posledních.

A není divu, protože tu pro vás byl připraven skutečně bohatý program – zahrál a zazpíval objev roku Leon, děti svým zábavným vystoupením potěšil zpěvák Pavel Novák a užít jste si mohli i představení žongléra Jana Hlavsy. Nechyběl ani rej masek, zapálení velké vatry s čarodějnicí, kromě Voxela vystoupily také skupiny Noemiracles či Pankix a v Pevnosti poznání se zase míchaly čarodějnické lektvary. Magickou Filipojakubskou noc pak v Olomouci symbolicky uzavřel ohňostroj s hudbou a posezení u ohně s přáteli nebo rodinou.

“Počasí nám nakonec přálo a návštěvníci se během celého odpoledne i večera dobře bavili, za což jsme moc rádi. Děkujeme Olomouckému kraji, který akci finančně podpořil, a všem zúčastněným chceme poděkovat za to, že u toho byli s námi. Už teď se těšíme na viděnou na další akci,” říká za pořadatele Marek Berger z Radia Haná.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Michaela Valsová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.