čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Olomouce v rámci Mistrovství Evropy a Bandi OK Dance Open zamíří nejlepší taneční páry Evropy

PR článek

Přibližně šedesát tanečních párů z celé Evropy se zúčastní Mistrovství Evropy ve standardních tancích konaného v Olomouci. Další dva následující dny budou rovněž patřit tanci. Na mistrovství naváže 4. ročník mezinárodní soutěže 4th Bandi OK Dance Open. Zde budete moci vidět dokonce přes dvě stě párů.

Jedna z nejvýznamnějších tanečních akcí se uskuteční 19. května v Pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc. Mistrovství Evropy bylo do hanácké metropole přiděleno Světovou taneční federací a to i díky tomu, že v roce 2017 je Olomouc evropským městem sportu. Od soboty 20. května až do neděle 21. května Floru opět navštíví špičkoví závodníci.

Pojďme si nejdříve přiblížit Mistrovství Evropy. První kola proběhnou v odpoledních hodinách od 15 hodin. Ve večerní části se představí finálové páry. Předávání poháru novopečenému Mistru Evropy osobně přislíbila paní ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová. Večerní finálová část začne od 21:00. O titul se porvou tanečníci z 51 zemí.

Na rozdíl od mistrovství, kdy závodí pouze dospělí, se Bandi OK Dance Open zúčastní více kategorií. Najdete zde různé věkové kategorie od juniorů, přes mládež a dospělé až po seniorské taneční páry. V sobotu v 13:30 odstartují Open junioři v kategorii Latino. V 17:30 se připojí dospělí a junioři. V minulém ročníku zvítězil český pár pouze v jediné kategorii. Uvidíme, jak tomu bude letos.

Více informací k akci naleznete na www.danceopenolomouc.com.

Předprodej vstupenek na Mistrovství Evropy naleznete na www.flora-ol.cz.

Na víkendové taneční soutěže v rámci 4th Bandi OK Dance Open budou vstupenky k dispozici na místě v den konání akce.

Čtěte více:

Autoři | Foto danceopenolomouc.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.