pátek 29. března 2024 Taťána

Druhý ročník slavnosti Pivovaru Jadrníček je tady. Ochutnejte více jak sedm druhů piva

Po celý den na vás bude v Náměšti na Hané čekat bohatý program, jak pro děti, tak pro dospělé. Na Jadrošově dni se představí sbor dobrovolných hasičů, Michal Tučný Revival Band, Železný Zekon, ABBA Revival a další.

Akci budou doprovázet soutěže o hodnotné ceny a pro děti bude navíc připraven skákací hrad. Celým odpolednem vás bude provázet moderátor Rádia Haná Ivo Spisar. Celý den bude navíc vstup zdarma. Po hudebním odpoledni přijde na řadu taneční zábava se skupinou SAX ROCK. V noci, potom co doprovodíte děti do postele, se můžete těšit na překvapení v podobě lesbické show.

Na Jadrošově dni půjde však především o pivo. Čepovat se zde bude více jak sedm druhů náměšťských piv. Opravdoví fajnšmekři se navíc budou moci napít jednoho z nejsilnějších piv v Česku. Tím bude zlatavý třicetistupňový mok.

Otevření kohoutů proběhne v sobotu 3. června od 12:00 v areálu u kapličky. O hodinu později se slavnostně narazí sud, z kterého se pro návštěvníky načepuje sto piv zdarma. Přijďte společně oslavit Jadrošův den a stříbro z prestižní soutěže Jarní cena českých sládků.

Více informací na www.pivovarjadrnicek.cz a na facebooku Pivovaru Jadrníček.

Čtěte více:

  •  

Autoři | Foto Pivovar Jadrníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.