pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

OC HANÁ vyhlašuje druhý ročník fotosoutěže Hanácké Mazel. Pošlete fotku se svým miláčkem a vyhrajte zajímavé ceny!

PR článek

Už druhý ročník oblíbené fotosoutěže Hanácké Mazel pořádá Obchodní centrum HANÁ v Olomouci. Od 15. května do 17. června můžete posílat do soutěže fotky sebe a svých miláčků (a ne jen těch zvířecích) a soutěžit o hodnotné ceny.

No a teď to hlavní – co vlastně můžete vyhrát, když pošlete jednu ze tří nejlepších fotek? 1. místo obdrží dárkový šek na tři tisíce korun do Obchodního centra HANÁ, 2. místo šek na dva tisíce korun a 3. místo šek na tisícovku. Vyhodnocení soutěže proběhne den po ukončení, tedy 17. června v rámci akce „Závod batolat".

A jaké fotky vlastně vyhrávají? Zkuste se originálně vyfotit se svým miláčkem, svým Hanáckým mazlem – to znamená, že se můžete vyfotit se svým psem, kočkou, akvarijní rybičkou nebo (když se vám povede fajn fotka) klidně i s chameleonem. Stejně tak se ale můžete vyfotit se svou ratolestí, manželem nebo třeba přítelkyní. A znovu opakujeme, že fantazii se meze nekladou.

Až budete mít super fotku, stačí ji zaslat na e-mail hanackemazel@ochana.cz. Jiná možnost, jak se do soutěže zaregistrovat, není. Do e-mailu nezapomeňte napsat své jméno, příjmení, druh a jméno vašeho mazlíčka a nakonec také kontakt na sebe, ideálně telefon a e-mail. V tu chvíli budete úspěšně registrovaní do soutěže a můžete si držet palce.

Kdybyste hledali inspiraci, podívejte se na fotku, která vyhrála minulý rok.

Fotografie, kterou zašlete na e-mail, bude zveřejněna na facebookových stránkách OC HANÁ, kde můžete začít sbírat hlasy. Princip je jednoduchý – fotka s nejvíce lajky vyhrává. Kompletní pravidla naleznete také na webových stránkách Obchodního centra HANÁ.

V OC HANÁ v Olomouci se stále něco děje. Rozpis akcí můžete rovněž najít na webových stránkách centra, za všechny můžeme jmenovat tu nejbližší – narozeniny totiž slaví maskot centra Ptáček Hanáček. Spolu s ním slaví narozeniny také kavárna Delikana. Bohatý program pro děti i jejich doprovod je samozřejmostí. Těšit se můžete třeba na malování na obličej nebo dětské tetování.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.