středa 24. dubna 2024 Jiří

Na Moravskotřebovských arkádách vystoupí Pavel Callta a dojde i na krav magu

O tomto víkendu proběhne tradiční festival Moravskotřebovské arkády. Jedná se už o sedmnáctý ročník. Základní umělecká škola Moravská Třebová letos s organizací rozhodně nezahálela a můžete se tak těšit na zajímavé hosty. Akce se bude konat na zámku Moravská Třebová.

Festival začne v sobotu 27. května v 13:00. Ze začátku se o program postarají žáci umělecké školy. Následovat bude ukázka krav magy v podání Krav Maga Kapap Bohemia. Ti program zpestří během soboty celkem dvakrát. Lákadlem dozajista bude vystoupení ABBA Stars revival, který je jeden z nejúspěšnějších světových revivalů. O večerní program se postará originální hudební seskupení čtyř violoncellistů s bubeníkem s názvem Arrhythmia a zpěvák Pavel Callta. Všechny vystoupení se budou odehrávat na nádvoří zámku Moravská Třebová. Součástí hudebního odpoledne bude i program pro ty nejmenší, který bude probíhat v zahradách zámku.

V neděli proběhne přehlídka pěveckých sborů. Dopoledne nejdřív v kostele Českobratrské církve evangelické a odpoledne zase na zámku. Výtěžek z celé akce bude věnován prostřednictvím občanského sdružení Fermáta sbírkovému projektu Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize Pomozte dětem.

Více informací o festivalu se dozvíte zde.

Čtěte více:

Autoři | Foto FB Pavel Callta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.