čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Skupina O5 a Radeček zahrála na střeše obchoďáku v Přerově. Turné Na Střechách se teď přesouvá do Liberce

„Přerov překvapil, bylo to super!” jednoduše a výstižně popsali kluci z kapely O5 a Radeček svůj koncert v Přerově na střeše Galerie Přerov v pátek 26. května. Turné Na střechách už Radečci jedou podruhé a letos je to i naposledy.

Úchvatný nápad zahrát svým nejvěrnějším fanouškům na střechách budov a vytvořit až něžnou atmosféru, ve které se všichni pohupují ze strany na stranu v rytmu známých songů šumperské kapely, ve vzpomínkách zůstane dlouho. Je to jedinečná chvíle, kdy jste jen vy, kapela, a pak už jen nebe nad vámi, které umí být podle fanoušků na koncertě i docela blízko.

„Jestli už to teda příští rok nebude, tak já jen doufám, že zas Tomino a kluci vymyslí něco nového a krásného, jako je tohle. Víte co, když vidíte to panorama města při zapadajícím slunci, a vy si tu s nimi zpíváte Vloupám se do tvojí mysli… To se ani nemusí vloupat, to už tam jsou a napořád,” užívá si romantickou chvilku na střeše Monika, která se pochlubila, že už Radečky na střechách viděla podruhé.

Unikátní turné Na střechách už se blíží ke svému konci. Šumperská kapela, která letos slaví 25 let od svého založení navštívila včetně Přerova střechy dohromady sedmi měst, některé i dvakrát. Pokud byste ji chtěli ještě vidět, zbývá vám poslední možnost a tou je koncert v Liberci 8. června. Pak už turné skončí a s ním nejspíš i celý projekt Na střechách, leda že by se ho kluci někdy v budoucnu rozhodli pro velký úspěch, který rozhodně velký byl, zopakovat. 

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.