čtvrtek 28. března 2024 Soňa

FILMOVÉ PREMIÉRY: Týden plný aut a nabušeného Mitche Buchannona

Je čtvrtek a filmoví fanoušci opět míří do kin na premiéry. Premiere Cinemas tentokrát nabídne hned tři – Pobřežní hlídku, Auta 3 a Extrémní rychlost.

Pobřežní hlídka

Devadesátkový kult, čičiny v červených plavkách, frajer Mitch… Vlastně je až s podivem, že se remake objevuje až nyní. Tvůrci se vykašlali na původní kriminální nádech a z Pobřežní hlídky udělali akční komedii, které kraluje samotný Dwayne Johnson. „Náš film je mnohem odvážnější než seriál, jenže my jsme netočili rodinnou podívanou, která se bude vysílat v odpoledním čase, takže jsme si mohli dovolit spoustu fórů, které jsou za hranou, a taky častější zobrazování tělesných partií, na které není slušné zírat,“ říká Dwayne a dodává: „Neberte to ale tak, že by nám nezáleželo na příběhu. Záleželo. Minimálně stejně tak jako zpomalených záběrech běžících plavčíků po pláži.“

Auta 3

Blesk McQueen je zpátky. I když ne tak docela… Nová generace závodních aut ho vytlačila mimo závodní dráhu. Jenomže Blesk McQueen se nevzdává. Hodlá všem dokázat, že do starého železa v žádném případě nepatří.

Extrémní rychlost

A opět auta… Extrémní rychlost vypráví příběh dvou bratrů, kteří kradou nejdražší luxusní bouráky. Jenomže jednoho dne se dostanou do potíží… V hlavních rolích Scott Eastwood a Freddie Thorp.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.