středa 17. dubna 2024 Rudolf

KULTURA V OLOMOUCI: Týden plný koncertů doplní neckiáda v Majetíně

Následujících sedm dní bude ve znamení hudebních koncertů. Záviš, Katapult, From Beyond - to je jenom pár jmen, které si najdou určitě své fanoušky. Zítra se navíc koná první rockový festival na Prostějovsku FB Fest. Sváteční středu si můžete zpestřit neckiádou v Majetíně.

Sobota 1. července

FB Fest - Camping Žralok - Plumlov (15:00)

Festival plný rockové a metalové hudby bude vůbec první rockový festival svého druhu na Prostějovsku. Pořadatelem je známá skupina From Beyond. Pokud se vám nebude chtít spát doma, nebo to máte daleko, tak můžete využít možnost přespat v chatce či stanu přímo na místě.

Neděle 2. července

Koncert Katapult - Náměšť na Hané (18:00)

Česká skupina Katapult, která baví své fanoušky už více jak čtyřicet let, zavítá do Náměšti na Hané. Více než tříhodinový koncert nabídne zajisté skvělou zábavu. Během něj posluchači uslyší více než třicet písní, které provází kariéru této rockové kapely. Těšit se můžete na dvě scény na jednom jevišti a dobový zvuk. 

Úterý 4. července

Václav Koubek & spol. - Terezská brána (20:00)

Olomoucké kulturní prázdniny začnou vystoupením písničkáře, skladatele, herce a spisovatele Václava Koubka. S kytaristou, bubeníkem a saxofonistou se postarají o vaši zábavu a zpříjemní vám večer. Václav Koubek patří ke stálicím aternativní hudební scény. Vstupné na akci je dobrovolné.

Středa 5. července

Neckiáda - Majetín (15:00)

Na majetínském rybníce se bude konat neckiáda, která nabídne mnoho zábavy. Součástí akce bude hlasování diváků o nejoriginálnější plavidlo a masku. Ohodnocena bude také nejmenší a největší loďka. Čekat na vás budou také doprovodné soutěže a o hudbu se postará DJ Tarock.

Čtvrtek 6. července

Koncert Záviš - Krásná Morava (18:30)

Zpěvák, který bývá nazýván jako Kníže pornofolku vystoupí v resortu Krásná Morava. V neklidné době tak můžete na chvíli zpomalit, odpočinout si a zazpívat si originální písně šedesátiletého zpěváka. Vstupné je dobrovolné.

 

Autoři | Foto FB Fest, FB Katapult, neckiáda Majetín, FB Záviš, By Zákupák (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.