čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Pivovarské slavnosti minipivovaru Kosíř – cimbálovka, tři revivalové kapely a hlavně hodně piva

Den plný dobrého piva, nekončící zábavy a kvalitní hudby. Nejen to nabídnou pivovarské slavnosti minipivovaru Kosíř, které proběhnou 15. července. Příští sobota nebude jenom ve znamení piva, ale na své si přijdou i děti. 

Od 13:40 se můžete těšit na začátek pivního dne. Odstartuje jej cimbálovka v podání Musica Folklorica, dále po slavnostním narážení sudu vystoupí Zízí Top (revivalová kapela) a štafetu ještě během dne převezmou skupiny Pryor Rock, Red Hot Chili Peppers revival a Revival Kabát Morava. Podle počtu kapel to skoro vypadá jako hudební festival, ale program bud proložen dalšími zajímavostmi jako je představení RC modelů a soutěž v pojídání tvarůžkových kremrolí. Večer symbolicky zakončí ohňostroj a noční vystoupení RC modelů.

Pro nejmenší bude připravený skákací hrad, malování na obličej a skluzavka. Ještě před samotným začátkem slavnosti proběhne turnaj ve vodním fotbálku o hodnotné ceny. Začne se v 9:30 a veřejnost si bude moci zahrát od 14:00. Mezi 14:00 a 18:00 navíc bude probíhat exkurze minipivovaru. Vstup na celou akci je zdarma.

Autoři | Foto FB Minipivovar Kosíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.