pátek 26. dubna 2024 Oto

SOUTĚŽ: To nejlepší z muzikálů zazpívají v Olomouci Blanarovičová a Vojtek. Vyhrajte dva lístky

Pořadatelé Olomouckých kulturních prázdnin připravili exkluzivní zážitek pro fanoušky slavných muzikálových melodií. Ve čtvrtek 20. července od 20 hodin vystoupí v Korunní pevnůstce zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová s frontmanem kapely Kabát Josefem Vojtkem se speciálním programem The Best of Musicals.

„Koncert Yvetty Blanarovičové a Josefa Vojtka bude určitě jedním z vrcholů Olomouckých kulturních prázdnin. Oba totiž patří k naprosté špičce mezi muzikálovými interprety,“ řekl za pořadatele z Bounty Rock Café Promotion Dušan Neumann. O jejich kvalitách podle něj svědčí celá řada rolí ve slavných muzikálech, ale také cena Thálie, kterou oba získali. Zatímco Balanarovičová prestižní ocenění udělované hereckou asociací získala v roce 1996 za roli Elisy Doolitleové v My Fair Lady, Vojtek převzal cenu letos za dvojroli v muzikálu Mefisto.

Koncertní program Best of Musicals nabídne ty největší hity z českých a světových muzikálů včetně společných duetů. V playlistu nechybějí skladby z West Side Story, The Cats, Fantom Opery, Dracula, New York New York, The Prayer, Hamlet, Angelika a dalších. Slavné melodie přitom zaznějí v originálních popových, rockových a operních aranžmá. „Andělský zpěv Yvetty Blanarovičové v kombinaci drsným rockovým hlasem a vystupováním Pepy Vojtka slibuje skvělý zážitek,“ míní Neumann.

Vstupenky stojí 299 korun a v předprodeji je lze koupit v síti GoOut, v informačním centru v podloubí olomoucké radnice nebo v Bounty Rock Café.

U nás můžete soutěžit celkem o čtyři lístky. Dva výherci, kteří odpoví na jednoduchou soutěžní otázku, vyhrají dva lístky. Soutěž ukončíme v neděli ve 12:00.

Jak se jmenuje kapela, ve které hraje Josef Vojtek?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.