pátek 19. dubna 2024 Rostislav

KULTURNÍ PŘEHLED: Koncert na Korunní Pevnůstce i filmový maraton Harryho Pottera

Je pátek a s ním i pravidelný kulturní přehled. Na výběr jsou jak vernisáže, tak i filmové lahůdky – a samozřejmě jsme mysleli také na nejmenší.

Sobota 15.7.

Padesát odstínů temnoty

Letní kino Štěpánov, 21:00

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže.

Užijte si peprný film v letním kině ve Štěpánově, startuje ve 21:00.

Neděle 16.7.

Odpoledne s Večerníčkem

Zámek v Náměsti na Hané, 14:00

Zámek v Náměšti na Hané bude v neděli odpodne patřit dětem a Večerníčku. Je připraven bohatý program, který zahrnuje divadlo, kolo štěstí, skákací hrad nebo modelování balónků. Akce je plánovaná od 14:00 do 17:00.

Pondělí: 17.7.

Vernisáž Štěpán Krhut - Obrazy z Valašska

Galerie Rubikon 18:00

V pondělí se odehraje v Galerii Rubikon na Tř.1.máje 24 v Olomouci vernisáž obrazů Štěpána Krhuta. K poslechu zahraje hudební uskupení Rožnovští ogaři.

Úterý 18.7.

Válka o planetu opic

Premiere Cinemas Olomouc, 14:30, 16:30, 18:00, 20:00, 21:00

Šest let staré Zrození planety opic bylo pěkným překvapením. Emotivní, chvílemi komorní, následné megalomanský filmový projekt slavil úspěch, a tak přišla o tři roky později dvojka. Ta byla řádně epická a dechberoucí. Nyní na nás čeká trojka, která rozhodne, kdo bude stát na vrcholu potravinového řetězce této planety...

Čtvrtek 20.7.

Koncert Yvetty Blanarovičové a Josefa Vojtka

Korunní pevnůstka Olomouc, 20:00

Pořadatelé Olomouckých kulturních prázdnin připravili exkluzivní zážitek pro fanoušky slavných muzikálových melodií. Ve čtvrtek 20. července od 20 hodin vystoupí v Korunní pevnůstce zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová s frontmanem kapely Kabát Josefem Vojtkem se speciálním programem The Best of Musicals. 

Pátek 21.7.

Půlmaraton Harry Potter, 2. část

Kino Metropol, 18:00

Druhá část filmového maratonu Harryho Pottera v Kině Metropol nabídne 4 filmy – Harry Potter a Fénixův řád, Harry Potter a Princ dvojí krve, Harry Potter a Relikvie smrti 1. část a Harry Potter a Relikvie smrti 2. část. Filmy se budou tentokrát promítat v originální verzi s českými titulky. Půlmaraton bude trvat 550 minut + přestávky. Rezervace propadají 7 dnů po vytvoření rezervace. Týden před půlmaratony již rezervace nebudou možné.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.