čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přerovský Farm Food Festival bude jedinečným gurmánským zážitkem

PR článek

Farm Food Festival se bude konat v sobotu 23. září v Přerově a pokusí se navázat na tradiční gulášfest, který v minulých letech navštívil hojný počet lidí. Brány Výstaviště Přerov se otevřou v 10:00. Těšit se můžete na skvělou atmosféru plnou dobrého jídla, live cooking, chilli show a soutěže v pojídání různých pokrmů.

Na své si přijdou fanoušci pivního moku, kde bude připraveno více jak 20 druhů piv z místního pivovaru Zubr a Litovel a dalších minipivovarů z okolí. Cílem akce je primárně přilákat do Přerova farmáře a regionální potraviny z celého okolí. Zároveň chtějí organizátoři lidem ukázat, jak vypadá venkov ve městě.

Některé speciality budou mít v Přerově premiéru. Fantastický gurmánský zážitek nabídne "Ryba na talíři". Vyzkoušet si zde také budete moci tvarůžkové speciality, zmrzlinárium, guláše, pochoutky z chilli papriček a mnoho dalších skvělých jídel a pokrmů.

Kromě skvělých pochoutek Farm Food Festival nabídne nabitý hudební program. Představí se zde známé kapely z Přerovska, vystoupí slovenská rocková "palba" Iné Kafe, přijedou také Morčata na útěku a těšit se můžete na rockové písně známých českých interpretů, zejména pak kapely Kabát v podání skupiny Skarlet Rock. Moderace se ujme opět tým rádia Haná.

Na své si přijdou kromě dospělých i děti, pro které bude připraven doprovodný program, atrakce, a také malé soutěžení v pojídání švestkových knedlíků. Připraven bude aquazorbing, pouťové atrakce, výstava domácích a zemědělských zvířat.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.