pátek 29. března 2024 Taťána

Captain Jack a Holki roztančili olomoucké Esko, Dance Sensation vzpomnělo na zlaté devadesátky

„Úžasná párty, mockrát děkujeme a už teď se nemůžeme dočkat na příště. Fakt skvělá akce, kterou jsme si všichni moc a moc užili, a velké díky i za to, že jsme se mohli vyfotit s Captainem Jackem, to bylo super,” říkají kamrádky Jana s Luckou. Tak přesně takové jsou reakce na páteční Dance Sensation, která rozezněla olomoucký S Klub těmi nejlepšími devadesátkovými hity. V jejich rytmu se na parketu s nostalgickým úsměvem na tváři vlnily stovky návštěvníků nejrůznějších věkových kategorií a všichni si přišli na své.

Program byl totiž skutečně bohatý… O 90´s Warm Up se postaral Dj Lukáš Kobza z Radia Haná, v průběhu večera a noci publikum bavil slovenský Dj a moderátor Matúš GOGO Klajdač, nechyběla ani unikátní audiovizuální show plná těch největších pecek z 90. let, kterou si společně s tanečníky, umělci a hudebníky připravil Dj Marek Berger. Ještě před tím své fanoušky rozezpívala populární dívčí skupina Holki a krátce po půlnoci to pak na pódiu doslova rozjelo legendární duo Captain Jack. A tančilo se a vzpomínalo na devadesátky až do brzkých ranních hodin…

“Jsme moc rádi, že jste přišli a mohli jste tak tohle všechno zažít a hlavně si to užít s námi - bez vás by to nebylo ono! Navíc vás bylo tolik a spousta lidí už při odchodu přemýšlela, jaké hvězdy tu asi budou příště, což nás nesmírně těší a děkujeme vám za to, že s námi už teď vyhlížíte další ročník,” říká za pořadatele i účinkující ředitel Agentury Forsberg a Dj z Radia Haná Marek Berger.

Průřez večerem najdete už teď na stránce Dance Sensation na Facebooku, všechny fotky a videa budou přidávány na www.dancesensation.cz.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.